adria invest budva services montenegro construction

Projektovanje

adria invest construction service description

Pregled Usluge

Adria Invest posjeduje licenece za projektovanje građevinskih objekata viskogradnje kao i licencirane softvere za projektovanje. Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima. Prilikom saradnje sa našim klijentima, posvećujemo najvišu pažnju Vašim očekivanjima, poštovanju zacrtanih rokovima i preciznosti prilikom rada.


Zašto Izabrati Nas ?

Prilikom našeg procesa rada težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i licenciranih softvera za projektovanje. Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima.<br><br>Prilikom saradnje sa našim klijentima, posvećujemo najvišu pažnju Vašim očekivanjima, poštovanju zacrtanih rokova za izgradnju objekta i preciznosti prilikom rada.
Vizija Adria Invest-a je biti vodeći na tržištu izgradnje građevinskih objekata,uz prepoznatljivost po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlene i društvenu zajednicu.
Održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterijume kvaliteta je svakako dio naše misije. Iz godine u godinu postižemo održiv finansijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i učesnike u našem poslovanju. Odgovorno gradimo bolju budućnost.

Pouzdanost

Zadovoljstvo naših klijenata je naše najveće mjerilo uspjeha. Zahvaljujući njima stvaramo efikasnija i inovativnija rešenja.

Ekspertiza

Adria Invest posjeduje tim eksperata u svojim oblastima koji svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitet.

Kvalitet

Na tržištu postojimo već 20 godina, i konstantno težimo i pratimo nove rastuće trendove u sistemima gradnje.


Sjajne Stvari

Naši Projekti

Projektovanje , Izgradnja

Hotela „Bracera“ 4* Budva

Projektovanje , Izgradnja

Hotel Fagus

Projektovanje , Izgradnja , Projektovanje , Izgradnja , Izgradnja

Hotel ''Splendido'' u Prčnju – Kotor.

Imate Pitanja ?

Ne ustručavajte se da pitate bilo kad.