adria invest budva services montenegro construction

Izgradnja

adria invest construction service description

Pregled Usluge

Prilikom izgradnje gradjevinskih objekata posebnu pažnju obraćamo na sve detalje kako bi što bolje realizovali naše projekte. Obraćamo pažnju na izradu i vođenje precizne projektne dokumentacije u skladu sa važećim zakonima i pravilima struke. I najvažnije uvijek težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i stručne radne snage.


Zašto Izabrati Nas ?

Prilikom našeg procesa rada težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i licenciranih softvera za projektovanje. Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima.<br><br>Prilikom saradnje sa našim klijentima, posvećujemo najvišu pažnju Vašim očekivanjima, poštovanju zacrtanih rokova za izgradnju objekta i preciznosti prilikom rada.
Vizija Adria Invest-a je biti vodeći na tržištu izgradnje građevinskih objekata,uz prepoznatljivost po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlene i društvenu zajednicu.
Održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterijume kvaliteta je svakako dio naše misije. Iz godine u godinu postižemo održiv finansijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i učesnike u našem poslovanju. Odgovorno gradimo bolju budućnost.

Pouzdanost

Zadovoljstvo naših klijenata je naše najveće mjerilo uspjeha. Zahvaljujući njima stvaramo efikasnija i inovativnija rešenja.

Ekspertiza

Adria Invest posjeduje tim eksperata u svojim oblastima koji svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitet.

Kvalitet

Na tržištu postojimo već 20 godina, i konstantno težimo i pratimo nove rastuće trendove u sistemima gradnje.


Sjajne Stvari

Naši Projekti

Projektovanje , Izgradnja

Hotela „Bracera“ 4* Budva

Projektovanje , Izgradnja

Hotel Fagus

Projektovanje , Izgradnja , Projektovanje , Izgradnja , Izgradnja

Hotel ''Splendido'' u Prčnju – Kotor.

Imate Pitanja ?

Ne ustručavajte se da pitate bilo kad.