adriainvest bracera ploca budva nesto

Kako pronaći savršen stan ?

Izbor stana koji će odgovarati svim Vašim potrebama je ponekad pravi izazov. Proces kupovine stana predstavlja jednu od bitnijih životnih odluka, pa je itekako važno obratiti pažnju na pojedine kriterijume koji mogu biti od velikog značaja pri samom izboru.

Ono na šta treba posebno obratiti pažnju jeste:

  • Lokacija
  • Kvadratura stana i raspored prostorija
  • Posjedovanje potrebne dokumentacije
  • Uređenje prostora

Lokacija se od strane stručnjaka gotovo uvijek spominje kao temelj potrage za stanom iz snova. Svi imamo određene želje kada je u pitanju dio grada u kome bismo željeli da živimo, odnosno makrolokacija. Zbog sve bržeg načina života, dnevnih obaveza i posla, važno je da imate sve što vam je potrebno u vašoj neposrednoj blizini. Mikrolokacija podrazumeva da odaberete kraj za život na osnovu raspoložive infrastrukture u smislu saobraćajne povezanosti, ali i drugih važnih činilaca koje vam olakšavaju život na dnevnom nivou, kao što su blizina škole ili vrtića, marketa, doma zdravlja, pošte i drugih Vama važnih sadržaja.

Prilikom odabira stana i željene kvadrature, presudan je raspored prostorija. Prvo na šta obratimo pažnju jeste dobra iskorišćenost prostora i da li on zadovoljava potrebe svih članova porodce. Veoma je važno dobro razmisliti koja veličina prostorija može zadovoljiti Vaš svakodnevni boravak u domu, jer to će biti mjesto u kojem će te uživati I odmarati se sa svojim najbližim. Ukoliko kupujete stan u izgradnji u maloj ste prednosti, a to j da ćete moći uz dogovor sa izvođačem radova prilagoditi raspored I kvadraturu Vašim potrebama.

Prilikom izbora stana takođe jedna od bitnijih činjenica jeste I posjedovanje svih relavantnih informacija koje nisu okom vidljive. Neke od njih mogu biti I izbor materijala u izgradnji. Adria invest u saradnji sa svojim renomiranim partnerima bira najbolje I najkvalitetnije materijale koji će doprinijeti boljem kvalitetu I dugotrajnosti Vašeg doma.

Kada donesete odluku o dobroj kupovini, onda Vam preostaje onaj najljepši dio a to je uređenje prostora. Ukoliko niste sigurni u svoje izbore, možete angažovati agencije koje se bave uređenjem enterijere. U svakom slučaju ne sumnjamo da ćete uživati u Vašem novom I savršenom stanu.

prethodni članak

Najbolji materijali za izgradnju modernog prostora

o autoru

adria invest construction author of post

Marko Zinic je mladi gradjevinski inzenjer koji je nakon fakulteta zaposlen u Adria Invest. Svojom predanostu i strascu doprinosi kvalitetu kao i zadovoljstvo klijenata.

povezani članci

0 komentari


Pošalji Komentar