adria invest budva faq montenegro construction

Naša Priča

Sve o Adria Invest

Naša Priča

Adria Invest je kompanija iz Budve, koja se bavi investiranjem, izgradnjom i projektovanjem stambenih, turističkih i drugih građevinskih objekata i visokogradnje.

Adria Invest je potpuno tržišno orjentisano preduzeće sa puno poštovanja okrenuto prema svojim investitorima i klijentima. Kompanija je osnovana avgusta 2001. god. Osnovna djelatnost Adria Invest-a je izgradnja, projektovanje i konsulting usluge na građevinskim projektima. Posjedujemo licence za projektovanje i izgradnju građevinskih objekata kao potrebno znanje i iskustvo za realizaciju najzahtjevnijh projekata.

naše usluge

Uvijek dostupni

Trudimo se da Vam pružimo podršku u bilo kojem trenutku. Uvijek smo otvoreni za nove posjetioce.

Kvalifikovani radnici

Naš stručan tim svoje znanje i iskustvo maksimalno iskorišćava kako bi Vam ponudili najkvalitetnije projekte.

Fer cijene

Svi aspekti poslovanja su transparentni i jasni za klijente i partnere.

Najbolje ponude

Našom ponudom se uvijek uklapamo u Vaše potrebe i budžetom kojim raspolažete.

Međunarodno Priznati !

Sertifikati

Adria Invest posluje već dugi niz godina i ima velik broj međunarodnih klijenata. Zajedno s međunarodno priznatim certifikatima, idealan je partner za vaše nove projekte.

bezbijednost

Zajednica

Održivost

Integritet

construction call montenegro

Sarađuj sa nama !

Na tržištu postojimo već 20 godina, i konstantno težimo i pratimo nove rastuće trendove u sistemima gradnje.

Awesome Features

Zašto Izabrati Nas

Prilikom našeg procesa rada težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i licenciranih softvera za projektovanje. Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima.
Vizija Adria Invest-a je biti vodeći na tržištu izgradnje građevinskih objekata,uz prepoznatljivost po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlene i društvenu zajednicu.
Održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterijume kvaliteta je svakako dio naše misije. Iz godine u godinu postižemo održiv finansijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i učesnike u našem poslovanju. Odgovorno gradimo bolju budućnost.

Working with Adria Invest is a pleasure. Speed, efficiency, expertise and precision are at the highest level. Everything that was agreed and planned was done.

author
Jillian Goodwin, Investor

I cooperated with a couple of construction companies in Montenegro and I did not have the opportunity to cooperate with a more professional company than Adria Invest. Definitely a good investment.

author
Lorenz Lehmann, Investor

I bought a couple of apartments as well as business premises in the facilities operated by Adria Invest. The quality of construction is at the highest level, very satisfied.

author
Vitaliy Morozov, Investor